Спорт

петак, 01 мај 2020 21:13

ДА ЛИ ЋЕ БИТИ ОДРЖАН "ГИМНАСТИЧКИ КУП ПАЛЕ 2020"?

Written by Српска
Гимнастички клуб "Драган Ђокановић" Пале Гимнастички клуб "Драган Ђокановић" Пале Фото: Фејсбук

Овогодишњи "Гимнастички куп Пале" - отворено првенство Гимнастичког клуба "Драган Ђокановић" - под знаком је питања.

Пандемија чији је узрочник коронавирус пореметила је овогодишња такмичења у многим спортовима, па пријети и одржавању отвореног првенства "Гимнастички куп Пале 2020".

"Ако се стекну услови за организовање редовних тренинга, биће и нашег отвореног клупског првенства за ову годину!",  сазнали смо од тренера Гимнастичког клуба "Драган Ђокановић".

Да подсјетимо, прошле године су млади гимнастичари и гимнастичарке, разврстани у четири категорије дјевојчица и двије категорије дјечака, пред прилично бројном публиком, успјешно су изводили своје гимнастичке вјежбе и показали да се ради о врло перспективним спортистима.
Побједнички пахар припао је Милици Ковачевић. Милица Ковачевић је побиједила у својој категорији испред Милице Ђукић и Ане Мићић. Побједнице, у својим категоријама, су и Дарија Трбо, Марија Косорић те Надежда Радовић. Другопласиране и освајачице сребрних медаља су Ана Шкобо, Марија Јелић, Вера Кусмук и Хелена Трапара. Бронзане су биле Теодора Радовић, Тамара Радовић, Ана Телетина и Кристина Шарац.
У категоријама дјечака златни су били Лазар Ковачевић и Вук Глуховић. Сребрене медаље освојили су Андреј Филиповић и Иван Плакаловић, а бронзане Стефан Радовић, Јован Трапара и Јован Станишић.

62176049 353199265389523 1067155075039756288 o